Nagyításhoz kattintson a képre!

Pickup 4x4 Fesztivál

A Pickup 4x4 - Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum közösen rendezi meg 2018. július 14-én immár második alkalommal a Pickup & 4x4 Fesztivál-t a Hungaroringen.

Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál lesz ez, nem „őrült off-roadozás” hanem egy igényes, interaktív az egész család számára kikapcsolódást nyújtó egész napos program, koncertekkel, gyerekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természetes erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén!

Instruktoraink mindenkit megismertetnek a pickup és 4x4 vezetéstechnikai alapokkal és valós off-road környezetben próbálhatja ki mindenki saját pickup vagy 4x4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profi szintig, mindenkinek tudunk majd vezetéstechnikai segítséget nyújtani. A helyszínen folyamatosan lesznek új autó bemutatók, így nem csak „szalon körülmények” között lehet azokat kipróbálni, hanem élesben változatos terepviszonyok között is.

Aki elég bátor, az kipróbálhatja a mobil off-road rámpa extrém emelkedőjét és lejtőjét illetve az autóhintáját és garantáltan olyan élményben lesz része amit nem fog könnyen elfelejteni!

2018-ban megnyitjuk a Tanpályát is a látogatók előtt. Az 1-3 pályákat a személyautóval érkezők, a 4-es pályát a pickup és 4x4-es autók tulajdonosai használhatják. Tedd próbára magad és biztonságos körülmények között teszteld saját magad és az autód tudását!

Idén először a Stihl Timbersports országos bajnokságának is helyszínt adunk! Nagyon érdekes program várható, profi verseny!

Monster Truck utasnak is jelentkezhet bárki, sőt a bátrabbak akár vezethetik is, ez is garantáltan olyan élmény amit nem igazán lehet hétköznapinak nevezni.

Azok számára akik el szeretnének lesni egy-két vezetéstechnikai fogást, ajánljuk az épített off-road pályát, ahol saját autót vezetve instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon, rámpán, vizesárkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn akár extrém oldaldöntött helyzetben is.

Mivel tud többet egy épített pickup vagy 4x4-es autó a „gyári” társaihoz képest? Most garantáltan kiderül majd, gyertek el és nézzétek meg vagy próbáljátok ki! Mi az a terepszög, rámpaszög, futóműemelés, body kit? Hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni? Erre mind mind választ adnak tapasztalt kollégáink és instruktoraink és ha kis szerencséd van könnyen összefuthatsz „Dakaros” versenyzőkkel is akik biztosan tudnak majd sok érdekes dolgot mesélni a tereprally autókról is.

Több Pickup és 4x4-es autót várunk külföldről is, az egyik legérdekesebb lesz talán egy 6x6-os épített pickup. Na erre még mi is kíváncsiak vagyunk!

A színpadon folyamatosan lesznek különféle autóbemutatók, koncertek, díjátadások. A fesztiválra várjuk a Pickup és 4x4 szépségverseny díjazottjait így különleges és extrém autókban sem lesz hiány.

A fesztiválon nagyon sok nyeremény kerül kiosztásra több mint 1 millió forint értékben. A fődíjakat egy egyszerű regisztrációs űrlap kitöltése vagy tombola megvásárlása árán szerezhetitek meg, kinek kedve szerint.

Fődíj: Egy szett KMC Rockstar felni 18”x9” méretben! Értéke 609 000 Ft!

A július 8.-i időpont miatt valószínű nem lesz hideg a fesztiválon, de a forró hangulatot a megrendezésre kerülő bikinis autómosás és bikini bemutató is garantálni fogja!

14 éves korig ingyenes a belépés, a legkisebbeket arcfestés és több érdekes gyerekprogram várja. Aki nem rendelkezik pickup vagy 4x4-es autóval annak is érdemes kilátogatnia a Hungaroringre, mivel az 50m-re található parkolóban ingyen leteheti gépkocsiját és gyalogosan bejöhet a rendezvényre. Nekik találtuk ki a Dzsungel Taxit, melyet szintén ingyenesen igénybe véve mindenki megtapasztalhatja a pickup és 4x4 élményt!

Legyen a TE autód is Dzsungel Taxi!!!

A fesztivál területén lesz Street Food egész nap és a VIP vendégek részére még catering szolgáltatás is!

Az fesztivál végén Pickup és 4x4 autók felvonulása zárja majd az eseményt, reméljük ti is csatlakoztok majd!

Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy látogasson ki július 8.-án a HUNGARORING-re a Pickup 4x4 Fesztiválra, garantáltan olyan programokkal várjuk az egész családot ami után nagyon sok új élménnyel fog mindenki hazatérni!

On-Line jegyvásárlás:
http://terepenvezetek.hu/hu/pickup4x4

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/1753027434739556/

Az esemény a HUNGARORING hivatalos oldalán:
http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/pickup-4x4-fesztival

Az esemény a Pickup 4x4 Fesztivál oldalán: fesztival.pickup4x4.hu
 
 • Programok Mogyoród környékén

 • Szentendrei Pestisűző Fesztivál

  Szentendre legújabb kortárs művészeti fesztiválja, a Szentendrei Pestisűző Fesztivál első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre június 16-17-én. Az ingyenes rendezvény egy 18. századi, szentendrei pestis-történetre alapul. A kétnapos fesztiválon számos koncert- többek között Anna & The Barbies, Supernem, Bohemian Betyars-, különféle borzongató programok, haláltánc, fáklyás felvonulás, és hajóverseny várja a látogatókat

 • Városligeti gyereknap - az ország gyereknapja

  Szórakoztató, színvonalas és kulturált programokon vehetnek részt ebben az évben is, akik ellátogatnak a városligeti gyermeknapra! Hogy minél több gyeremek arcára csaljanak mosolyt, az esemény idén is ingyenes lesz! A nemzetek utcájában gasztronómiai különlegességekkel, a színpadokon számtalan fellépővel és sok sok játékkal találkozhatunk!

 • 20. Eperfesztivál az Epermester Pincészettel

  Idén sem maradhat el a már hagyománynak számító Eperfesztivál! Rengeteg eperborral készülünk, hogy biztosan minden látogató belekortyolhasson zamatos nedűinkbe.

 • Kidfest

  A Kidfest fókuszában a LEGO® áll, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint az, hogy újra egy világrekordot szeretnénk megdönteni Veletek!

 • Gyereknap a Gozsdu Udvarban

  Május 27-én, vasár­nap dél­előtt 10 órá­tól ismét a gye­re­keké a Gozsdu Udvar! Ünnepi gye­rek­prog­ram kere­té­ben 10 órá­tól kézmű­ves fog­lal­ko­zás, arc­fes­tés, játszósarok, zenés torna, lufihajtogató és kis­ál­latsimo­gató várja a családokat.

 • Vasúttörténeti Park

  Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumában a látogatók nemcsak nézhetik az ősi masinákat, hanem maguk is kipróbálhatják azokat.

 • Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

  Mára már hagyománynak számít, hogy gyermeknap alkalmából a Vasúttörténeti Parkban egy hétvégén át a nevetésé és a vidámságé a főszerep! Idén május 26-án és 27-én várja a családokat a dm Gyermeknap, ráadásul mind a két napon Közlekedési nappal is kibővül a programkínálat.

 • Ingyenes XXL Gyereknap a Művészetek Palotájában

  Az UNICEF magyarországi szervezete az Opera partnere: évek óta a gyerekeké az Erkel Színház május végén-június elején, a Gyermeknapon.

 • Szentendrei Lurkócia Gyereknap

  Lurkócia, Szentendre gyerekállama idén is megnyitja kapuját a helyi és a környékről érkező gyermekek és családjaik számára.

 • Minimax Gyerekhajó Budapesten és a Balatonon is!

  "Ha végre itt a nyár és meleg az idő..." Az idén is megrendezésre kerül Minimax Gyerekhajó programsorozat, mely színes programokkal, koncertekkel, rengeteg játékkal és nyereményekkel is várja a családokat nyáron a Balatonon és egész évben Budapesten.

 • I. Váci Nagy Retro Fesztivál

  Ha szerinted is a #90-es és #2000-es évek zenéi a legjobbak, akkor tudjuk, hogy hol a helyed június 23-án!

 • LEGO Star Wars hetek az Allee-ban

  A Solo: Egy Star Wars-történet című film május 24-én debütál a magyar mozikban, és a LEGO Csoport tudja, hogy ez nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is meghatározó élmény! Az ALLEE május 11-27. között LEGO STAR WARS hetekkel várja a rajongókat.Települések Mogyoród közvetlen közelében

Program info
Programtípus
 • Koncertek és fesztiválok, Sportprogramok
helyszín
 • Természeti környezetben
Település ismertető
 • Mogyoród

  Mogyoród Budapesttől 18 km-re található az M3-as autópálya mentén, a Cserhát délnyugati nyúlványát képező Gödöllői-dombság K-Ny-i irányú mély völgyeinek egyikében. A lakosság l...

Szállások Mogyoródonés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu